Rantrime bestaat uit 3 KNHS aangesloten verenigingen:
• L.R. de Randmeerruiters (paarden)
• P.C. de Trippelaartjes (ponies)
• Menvereniging Hierden

We beschikken over 2 rijhallen (25x60m en 20x60m ) een ruim buitenterrein en natuurlijk een gezellige kantine.Naast de wekelijkse lessen worden dressuur,spring en men wedstrijden georganiseerd.

Op deze site is o.a. informatie te vinden over bovenstaande verenigingen, lestijden en evenementen. Verder kunt u een berichtje achterlaten in het gastenboek of een advertentie plaatsen op vraag & aanbod.

Rantrime dankt haar sponsoren:

 

 


Nieuws

Hier vindt je al het nieuws voordat het in het archief verdwijnt. De eerste 3 berichten staan op de home page.


Outlet Den Besten

21-03-2014 - Outlet Den Besten

Van 27 t/m 29 maart houdt Den Besten een Mega Outlet niet in het dorp maar bij Dorhout Mees in Biddinghuizen.
Kijk op de pooster voor meer info. 


Regiokampioenschappen Dressuur bij Rantrime.

17-02-2014 - Regiokampioenschappen Dressuur bij Rantrime.


Aankomend weekend worden op vrijdag en zaterdag de Regiokampioenschappen dressuur (ZZ-L, Z2, Z1, M2, L2 en Kur op muziek) georganiseerd bij onze vereniging. We hopen hiermee een mooi evenement en visitekaartje neer te zetten. Helaas betekent dit ook dat de rijhallen niet beschikbaar zijn voor vrij-rijden.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur.


Kringkampioenen 2014 indoor Paarden dressuur en ponies springen

05-01-2014 - Kringkampioenen 2014 indoor Paarden dressuur en ponies springen

Op zaterdag 4 januari zijn op de manege de 3e selectie wedstrijden gehouden dressuur paarden en in Hulshorst de 3e sel springen ponies. In de klasse L1 paarden is Lisette Beelen Kringkampioen geworden !
Ook door naar de Gelderse zijn Karianne van Beusekom ( B ) Mylene Spaak (M1) Aniek Hop ( M1) en Angelique Massar (M2). Jula Okhuijsen is reserve voor de klasse L2.  In Hulshorst eindigde Max vd Pol als eerste in de klasse Z (vrije inschrijving Regiokampioenschappen klasse ZZ) , Femke Franken en lindsey Foppen mogen door (M) en Joanne Olofsen eindigde als 2e in de klasse L (A/B). 
Gefeliciteerd allemaal !