Advertentie plaatsen:
Wilt U een advertentie plaatsen op deze site dan kan dat via het formulier hieronder.

*

*

*:

*

CAPTCHA code

*
* Alles invullen svp


Vraag en aanbod

 

23-03-2015 - Hulshorst Laura Mol

Stalling

Stal Mol heeft paardenstallen te huur voor € 230 per maand voor een paard. Ponystallen € 210 per maand (E - pony). Voor deze prijs hebben wij u en uw paard of pony het volgende te bieden:*Elke dag ruime weidegang (indien de weersomstandigheden dit toelaten, anders zijn er paddock beschikbaar) •Overdekte rijhal van 60 bij 30 meter, met daarbij een kantine. •Buitenbak van 20 x 40 meter 2 Longeerbakken en 4 paddocks ( in totaal dus 6 paddocks) •Goede uitrij mogelijkheden, door de groene omgeving en het bos op nog geen kilometer afstand. •Meerdere wasplaatsen •Zadelkamer •Voer, hooi en stro (er wordt door ons gevoerd) •Zaagsel mogelijk tegen meerprijs. • Standplaats voor uw trailer (gratis). •Overdekte trainingsmolen (meerprijs). •Zomers is er een dressuurring en een kleine springweide beschikbaar. •Training van uw paard is ook mogelijk, tevens het uitbrengen op wedstrijden behoort ook tot de mogelijkheden. •Het wedstrijd en verkoop klaar maken van uw paarden/pony •Pensioenpaarden / vakantiepaarden zijn ook welkom. (all in verzorging is dan bespreekbaar) •7 dagen per week geopend. •Revalidatie van uw paard / pony ook mogelijk. Voor meer informatie of informatie over mogelijkheden met betrekking tot weidegang of stalling ivm vakantie: Stal Mol 0341-452279 of 06-27497246 (Jacob Mol) / 06- 518 83 595 (Laura Mol) of stuur een email. Stalling is gevestigd tussen Nunspeet en Harderwijk.


06-03-2015 - Lag Lillian Johnson

Http://www.rantrime.nl/g/vraag-aanbod/

Hallo, Heeft u een lening nodig hebt om je rekeningen te betalen of een bedrijf te starten? Zo ja, neem dan contact met ons op via ons bedrijf e-mail: lillian_johnson.fin@outlook.com Wij wachten op uw dringende reactie ... Vriendelijke groeten. Mevrouw Lillian Johnson Managing Director. Lillian Johnson Finance Plc.


04-01-2015 - Hierden Samantha

Weiland te huur/koop

Hallo, ik ben opzoek naar weiland/grond te huur of te koop voor min 2 paarden. Het liefst in de buurt van hierden, dus ermelo, putten, hulshort hsrderwijk zou ook kunnen. Alvast bedankt!


22-12-2014 - Ermelo MIchele

Weiland gezocht

Ik ben op zoek naar weidegang + schuilmogelijkheid voor 2 mini shetlanders. Het liefst max. 15 km van Ermelo vandaan. Mocht je wat weten of wat hebben dan hoor ik het graag. Alvast bedankt.


24-10-2014 - Heerewaarden Zoë

Bijrijder

Hallo, ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft met jongen paarden en die 1,2 keer in de week tijd heeft om mijn paard te komen rijden (1.64)(4jr) (kwpn) ze is heel fris en wat eigenwijs vandaar is een ervaren ruiter vereist! liefst 18+ voor meer informatie, of interessen? mail gerust --> zoe.99@live.nl


26-09-2014 - Hierden Tessa

Jong paard opleiden

Ik ben op zoek naar iemand die volgend jaar mijn jonge paard zadelmak kan maken aan huis in Hierden. Ik vind het zelf geen probleem om er op te gaan zitten, maar ik heb wel een hulp nodig die niet bang is en niet los laat. Ervaring is een pre.


15-09-2014 - Harderwijk Bakker

Stalling voor meerdere paarden gezocht

Ik ben op zoek naar iemand die zijn gehele stallencomplex wil verhuren of een schuur heeft met weilanden waar ik zelf iets kan bouwen. Het gaat om 8-10 boxen. Ik kan alles zelf regelen/verzorgen. Harderwijk/Hierden/Ermelo


16-03-2014 - Hierden Fam jorksveld

Pensionstalling en Weidegang

Enkele boxen te huur. Op korte afstand gelegen van maneges Rantrime en Ruitersportcentrum Harderwijk en bereikbaar via binnen-weggetjes. Stallen, zadelkamer, wasplaats, weiland en rijbak (met verlichting)zijn direct gelegen achter onze boerderij. Ruime nette stallen 3x4 m.Dagelijks gaan de paarden naar buiten. Prima uitrijmogelijkheden. Voor meer informatie of afspraak bezoek: Neem even contact op. Met vriendelijke groet en van harte welkom. Jannie en Wim Jorksveld (0341-452882(na 18.00u)wjorksveld@solcon.nl